Soet & Vermaeck - 2 verrassende musea onder 1 dak!
Museum Dansant - DSC06618 bewerkt

Soet & Vermaeck: 2 unieke musea onder 1 dak!

Na de koffie halen wij u met de touringcar op en brengen wij  u naar 2 verrassende, unieke musea onder 1 dak. Vanaf de 1e week december zijn de musea geheel in kerstsfeer. U wordt ontvangen met een glaasje glühwein. U maakt een rondreis door de tijd, in een cabaretachtige sfeer hoort u alles over de geschiedenis van de draaiorgels uit de tijd dat het woord onthaasten nog uitgevonden moest worden.
U geniet van een heerlijke Brabantse lunch. Op dezelfde humoristische wijze als bij museum Dansant maakt u in het Kermismuseum kennis met de wereld van de kermis vanaf zijn ontstaan tot de periode 1950. Even terug in de tijd van weleer toen de kermis 3 dagen het  feest van het jaar was. Op een bijzondere wijze wordt u betrokken bij het kermisgebeuren waarbij als rode draad is gekozen voor het rad van fortuin. Een zeer gezellig museum, niet in miniatuur maar met echte attracties.

Ter afsluiting van deze gezellige middag krijgt u nog een kopje koffie met een Brusselse Wafel geserveerd in de wereldberoemde poffertjessalon van Victor Consael.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

soet&vermaek

11.00 – 17.30 uur

1 glaasje glühwein – lunch met Brabants worstenbroodje – 2 broodjes ham/kaas, kerstbrood met roomboter, koffie/thee/melk/sap – rondleiding/presentatie – koffie/thee met Brusselse wafel – en het vervoer per luxe touringcar.

Vanaf 1e week December in kerstsfeer met de 5 mooiste kerststallen van de Kempen in miniatuur nagebouwd.

Bekijk een van onze reizen