Sprookjesdag in de Efteling - Leuk voor jogn en oud!
Entree bewerkt

Sprookjesdag in de Efteling

Sprookjesdag in de Efteling een sprookjesachtige wereld vol wonderlijke vertelsels, duizelingwekkende dromen en avonturen op hoge snelheid. Het attractiepark is zó reusachtig groot, het blijft verbazen.

Bekijk ook onze reis De Ezel, een Kip & de Koe.

Wandel door het park en geniet van vier reusachtige rijken. Test je heldenmoed in de houten racer-achtbaan Joris en de Draak of breng een bezoek aan de spectaculaire parkshow Raveleijn. De allerkleinsten ontmoeten en begroeten – misschien wel voor het eerst – Langnek en Sprookjesboom én kijken hun ogen uit Carnaval Festival en Droomvlucht. Dat worden herinneringen voor het leven.

En echt iedereen geniet aan het eind van de dag van de nieuwe sensationele watershow: Aquanura. De grootste watershow van Europa!

Met zoveel attracties, entertainment en voorzieningen ben je verzekerd van een onbezorgd, veilig en geslaagd dagje uit. En na zo’n betoverende dag vol belevenissen wens je dat je nog een dag had. Blijf daarom slapen in het Efteling Hotel of in vakantiepark Efteling Bosrijk. Daar doe je een dutje uit duizenden…

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

sprookjesdag-efteling

09.00 – 18.00 uur*

Entree Efteling – vervoer  per luxe touringcar

* Tijden in overleg

Bekijk een van onze reizen