Stamppotvaart over de Vecht - een 3-uur durende rondvaart
shutterstock_132214535 - ijsselmeer vecht bewerkt

Stamppotten op de Vecht!

Na de koffie komt de touringcar voorgereden en brengen wij u vanaf uw opstapplaats naar het plaatsje Maarssen, gelegen aan het romantische riviertje de Vecht. De rondvaartboot ligt op u te wachten en door de bemanning wordt u hartelijk welkom geheten aan boord.

Bekijk ook de reis; Geniet van de herfst.

De boot is heerlijk verwarmd en daarom kunt u juist in het najaar en de winter genieten van de sprookjesachtige omgeving met statige huizen, mooie theekoepels en indrukwekkende natuur. U vaart over het mooiste gedeelte van de Vecht. Tijdens de 3-uur durende rondvaart vertelt de kapitein allerlei interessante feiten over de bezienswaardigheden. Aan boord wordt u een uitgebreid stamppottenbuffet geserveerd, bestaande uit: boerenkool, zuurkool en hutspot, uitgebakken spekjes, gehaktballetjes, rookworst, zilveruitjes, augurken, piccalilly en romige jus. Ter afsluiting wordt u een kopje koffie geserveerd. Tijdens de lunch wordt rondgegaan met consumpties uit de Hollandse scheepsbar (voor eigen rekening).

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

vechtstampot-website

10.30 – 16.00 uur

3-uur durende rondvaart – welkomstdrankje – stamppottenbuffet – 1x koffie/thee – vervoer per luxe touringcar

Boot beschikt over een lift en aangepast toilet, toegangsdeur van de salon geschikt voor transportrolstoelen (max.72 cm.)

Bekijk een van onze reizen