Struisvogelfarm en Museum Dansant - een leuke dagtrip
shutterstock_83622544 bewerkt

Struisvogelfarm en Museum Dansant

Vandaag bezoeken we in Tilburg de struisvogelfarm. De struisvogels hebben hier alle ruimte om binnen of buiten lekker rond te scharrelen. De farm is zeer ruim van opzet, ziet er goed verzorgd uit. Er is een gezellige grote ontvangstruimte waar koffie met een speciale struisvogeleierkoek aangeboden wordt. Hierna volgt er een leuke excursie over het bedrijf, waarna de struisvogel geen geheimen meer voor ons heeft! Er is een boerderijwinkel waar een verscheidenheid aan struisvogelproducten te koop is.

Bekijk ook onze reis naar Safari Park Beekse Bergen.

Hierna rijden we naar een gezellig en bijzonder restaurant in Tilburg voor een heerlijke lunch. De bediening is hier ‘speciaal’ namelijk door mensen met een licht verstandelijke beperking. Dit gebeurt met 200% inzet.

Vervolgens rijden we naar Hilvarenbeek voor een bezoek aan Museum Dansant. Alles ademt de sfeer van een danspaleis uit 1900 met veel Jugendstil elementen. Een beleving van kristal en geslepen spiegels uit de tijd dat gezelligheid nog heel gewoon was. Alles draait en speelt, er wordt leuke uitleg gegeven met veel humor waarbij de groep gewoon kan blijven zitten, de presentatie gebeurt rondom u heen en tussendoor mag er gedanst worden op de klanken van deze heerlijke muziek.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Struisvogelfarm en Museum Dansant3

09.00 – 17.30 uur

2 x Koffie met struisvogelkoek – excursie Struisvogelfarm – lunch met kroket – presentatie/demonstratie Museum Dansant – koffie met cake – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen