Dagtrip Groningen Zeehondencrèche en Theefabriek, Groepsarrangement
slider-wadden-zwerftocht

Theefabriek en Zeehondencrèche

Geniet van een leuke dagtocht in Groningen. U brengt vandaag een bezoek aan de Theefabriek, een genot voor de theeliefhebber. Daarna is de dierenvriend aan de beurt en bezoeken we de Zeehondencrèche. Een uniek groepsarrangement in Groningen.

Bekijk ook het groepsarrangement Struisvogelfarm en Museum Dansant.

Vandaag brengen we een bezoek aan het paradijs voor de theeliefhebber. De Theefabriek is een unieke combinatie van Nederlands enige theemuseum, een theeschenkerij met een zeer uitgebreide theekaart en een geurige theewinkel.

We stoppen op de heenreis voor koffie of thee met gebak en rond de middag komen we aan bij de Theefabriek. Hier wordt u hartelijk ontvangen en gaan we in de theeschenkerij eerst genieten van een echte Groninger lunch. Na de lunch brengt u een bezoek aan het theemuseum en de theewinkel. 

Hierna rijden we naar de zeehondencrèche van Lenie ’t Hart. U kunt met eigen ogen zien met welke problemen zeehonden te maken hebben en wat de crèche daaraan doet. In de Zeehondencrèche kunt u letterlijk in de keuken kijken.

Op de terugweg stoppen we voor een heerlijk diner.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Zeehondencrèche

08.30-22.00 uur

Inbegrepen: 2x Koffie met gebak – entree + Groninger lunch + bezoek theewinkel – entree zeehondencrèche, diner – vervoer per luxe touringcar

Theefabriek geopend: april t/m oktober, maandag gesloten!

Bekijk een van onze reizen