Groepstrip Volendam - ook wel bekend als de Parel van de Zuiderzee
Echt Volendam © NBTC Holland Marketing Bewerkt

Volendam, de parel

Volendam is een populaire stad in de regio Noord-Holland en leent zich uitstekend voor een prachtig en gezellig dagje uit. Veel toeristen maken hier kennis met de populaire kledendracht en de beroemde vissersboten.

De dijk van Volendam met zijn vele snuffelwinkeltjes, restaurants en terrasjes. Waar honderden toeristen dagelijks genieten van de authentieke sfeer en het uitzicht op de haven en het water. Het Doolhof waar men zich opeens in stille straatjes honderd jaar terug waant en de bootjes die af en aan varen naar het afgelegen Marken. Volendam, niet voor niets een dorp dat vanaf 1880 door beroemde schilders werd bezocht en vereeuwigd. Niet voor niets een dorp dat werd bezongen als de parel van de Zuiderzee. Vandaag laten wij u graag kennis maken met deze mooie “parel”. De heenweg onderbreken we voor koffie met gebak.

In Volendam aangekomen krijgt u een korte rondleiding bij een rokerij en vertelt men u over de roemruchte Volendamse palingindustrie. Na de rondleiding geniet u hier van een broodje paling of Hollandse garnalen met een consumptie. Aansluitend bent u vrij in het centrum van Volendam.

Bekijk meer reizen in Volendam.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

admin-ajaxWSMX7FWV

09.00 – 18.00 uur

2x k/t + gebakje – rondleiding rokerij – 1 broodje paling of Hollandse garnalen met 1xkoffie of frisdrank – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen