Zeehondensafari - Een unieke excursie voor jong en oud!
ANX1838.TIF

Zeehondensafari

Op zeehondensafari: Een unieke excursie voor jong en oud!

We nemen u mee naar het eiland Tholen, het Oostelijke eiland in de provincie Zeeland. We stappen hier aan boord van een prachtige rondvaartboot. Vandaag gaan we zeehonden spotten. Aan boord worden we van harte welkom geheten door de kapitein en de bemanning. Tijdens onze vaart worden we verwend met een heerlijke kopje koffie/thee met een bolus. We aanschouwen het natuurgebied de Oosterschelde. We genieten van de prachtige wateren en de mooie omgeving.

Op ongeveer 1 uur afstand van St. Annaland komen we bij de zeehonden aan, die heerlijk liggen te luieren op de zeebanken. Zorg wel dat u uw verrekijkers mee neemt, want er zijn niet voldoende verrekijkers beschikbaar aan boord. Tijdens de vaart worden we verlekkerd met een heerlijke uitgebreide koffietafel met een kroket. Uw kapitein vertelt u nog veel meer dan alleen over de zeehonden. Misschien heeft u geluk en ziet u zelfs een bruinvis (kleine dolfijn).  

(De indeling van dit arrangement is afhankelijk van de getijden)

Bekijk ook onze dagtocht: De Nieuwe Wildernis.

Zeehondensafari-1

09.00 – 15.00 uur/11.00 – 17.00 uur

1x koffie/thee + bolus – 3 uur Zeehondensafari –koffietafel + kroket – vervoer per luxe touringcar- Informeer voor uitbreidingen

Bekijk een van onze reizen