Appel, Peer en IJs! - Een leuke en gevarieerde dagtocht.
Fruitkwekerij Verhage + oude Raadhuis in Urk 2 bewerkt

Appel, Peer en IJs!

Vandaag staat u oog in oog met appels, peren en ijs tijdens een leuke en gevarieerde dagtocht. U brengt een bezoek aan een fruitbedrijf waar u kennis maakt met het fruit voordat u het in de winkel koopt. Ook staat een rondleiding op een ijsboerderij op het programma, als dat geen smullen wordt! Een leuk dagarrangement voor uw gezelschap in Zuid-Holland.

Bekijk ook meer groepsreizen in Zuid Holland.

Nadat u in de touringcar heeft plaats genomen zal onze ervaren en gastvrije chauffeur u meenemen naar Huis het Bosch in Lexmond waar u ontvangen wordt met koffie en gebak. Aansluitend zullen we in de nabije omgeving een fruitbedrijf bezoeken. Dit bedrijf is onlangs ook op tv geweest in de Albert Heijn reclame. Hier kunt u met eigen ogen zien wat er allemaal aan vooraf gaat voordat het fruit in de schappen ligt. Ook een ritje met de speciale fruittrein over de landerijen is erg leuk.

Terug in Huis het Bosch gaat u genieten van een heerlijke lunch. Na de lunch vertrekken we richting een ijsboerderij waar u een rondleiding krijgt. Op deze boerderij bereiden zij van dagverse melk op ambachtelijke wijze, met puur natuurlijke ingrediënten,
room-, sorbet-, yoghurt- en kwark ijs. Uiteraard is er ook van al dat lekkers een proeverij. Een leuke dag vol variatie!

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

admin-ajax

08.45 – 17.00 uur

1xkoffie met gebak – excursie fruitbedrijf –
koffietafel met kroket – excursie ijsboerderij + proeverij en het vervoer per luxe touringcar.

Bekijk een van onze reizen