Arrangement Madurodam - ga op ontdekkingstocht door heel Nederland
DJ_Tafel_2

Arrangement Madurodam

Vandaag gaat u op ontdekkingstocht door heel Nederland. Ontdek waar een klein land groot in is. Wij brengen u namelijk naar Madurodam, een geheel rolstoeltoegankelijk park waar u binnen no time alle Hollandse steden in een vogelvlucht zult beleven.

Bekijk ook onze reis naar Royal Visit Den Haag.

Wij vervoeren u met onze luxe rolstoeltouringcar naar Den Haag aan het Malieveld. In het Paviljoen Malieveld genieten we van een heerlijke poffertjeslunch. U ontvangt een groot portie poffertjes met advocaat en slagroom en u heeft een consumptie naar keuze (fris/koffie/thee). Daarna stappen we weer in de touringcar om naar Madurodam te gaan! Tijdens ons bezoek krijgt u een kopje koffie/thee met overheerlijke echte Haagse Spijskoek!

In Madurodam vind je allemaal leuke interactieve ‘doe-dingen’. Als bezoeker kruip je bijvoorbeeld zelf in de huid van een piloot en leer je vliegen op Schiphol. En door de Oosterscheldekering op tijd dicht te doen, zorg je er samen voor dat het land erachter niet onder water komt te staan. Ook kun je samen containers op een schip laden in de haven van Rotterdam.

Naast al deze doe-dingen kun je ook de verhalen achter de gebouwen beleven in Madurodam. Het bloemenvrouwtje vertelt via een interactief scherm hoeveel bloemen en bloembollen Nederland elke dag verhandelt en een surfer vertelt over de Deltawerken. En zo vertellen de Madurodammertjes op een toegankelijke en grappige manier talloze boeiende verhalen over Nederlandse hoogtepunten. Aan het einde van de dag stappen we weer in de touringcar en sluiten we ons bezoek aan Madurodam af.

Tip: Ga deze winter met ons mee naar de Kerstmarkt in het sfeervol verlichte Madurodam in November en December.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Madurodam - Winterweken header

9.30 – 18.30 uur

Groot portie Poffertjes met advocaat en slagroom, 1 consumptie (fris/koffie/thee m.u.v. jus d’orange en ice-tea), bezoek aan Madurodam, 1x koffie/thee met Haagse Spijskoek, vervoer per comfortabel rolstoeltouringcar en servicegerichte chauffeur.

Rolstoelvriendelijk

Bekijk een van onze reizen