Bezoek Aviodrome en Batavia Stad met Verschoor Reizen
Aviodrome bewerkt 1

Aviodrome & Batavia Stad

Aviodrome is gevestigd bij de luchthaven van Lelystad. Het Nationaal Luchtvaart- Themapark Aviodrome is Nederlands grootste museum voor lucht- en ruimtevaart.

Bekijk ook onze dagtocht Oostvaardersplassen.

Hier treft u een schat aan informatie over de luchtvaartgeschiedenis die Nederland rijk is. Naast toestellen die te bezichtigen zijn, zijn er zeven attractiezones en draait er een boeiende 3D-film. Dit alles kunt u op uw gemak bekijken waarbij een kopje koffie of thee met appelgebak niet mag ontbreken! Na de rondleiding vertrekken we naar Bataviastad waar er naar hartenlust gewinkeld kan worden. Batavia Stad is de eerste fashion ‘outlet’ en opgericht in 2001. Hier vindt u bekende merken tegen gereduceerd tarief. Een unieke beleving van meer dan 100 winkels, van kinderkleding tot dames- en herenkleding en van sportartikelen tot designer tassen. De sfeer van het schip Batavia, uit 1628, is voelbaar door de houten geveltjes en de replica. Even lekker bijkomen? Dat kan op één van de vele terrassen.

Aviodrome is niet alleen een leuke locatie voor een rondleiding, ook worden hier diverse bedrijfsuitjes of evenementen georganiseerd.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Bakkerijmuseum

08.30 -22.30

2x koffie/thee met gebak – huisgemaakte lunch- rondleiding en film  – koffie en thee met wat lekkers –rondleiding en presentatie – proeverijtje Paardenmelk – 3-gangenmenu – vervoer per luxe touringcar.

Aan te passen naar uw wensen en binnen uw budget!

Bekijk een van onze reizen