Bleef Amsterdam - op naar de altijd hippe en trendy stad
rijksmuseum amsterdam bewerkt

Beleef Amsterdam

Geniet van een heerlijke dagtocht in Amsterdam met uw gezelschap. Maak een rondvaart door Amsterdam en bezoek het Tassenmuseum. Een compleet arrangement waarbij u echt zult genieten!

Bekijk ook onze andere dagtocht in Amsterdam.

Wij brengen u naar het altijd hippe en trendy Amsterdam. Onderweg maken we een tussenstop in Haarzuilens waar u bij het Wapen van Haarzuylen koffie met gebak geserveerd krijgt. Bij aankomst in Amsterdam gaat u aan boord van Rederij Plas voor een mooie rondvaart. Beleef Amsterdam vanaf het water, terwijl de historische koopmanshuizen glimlachend op u neerzien. Indrukwekkende gevels, tientallen varianten in ramen en beschilderde plafonds en overal die bomen en bruggen, met als contrast het moderne verkeer; fascinerende tegenstellingen. Aansluitend gebruikt u de lunch bij restaurant de Kroonprins.

Na de lunch gaan we lopend naar het tassenmuseum Hendrikje gelegen aan de Herengracht. Hier worden we ontvangen in een van de stijlkamers (max. 50 personen) waar u een lezing krijgt over de vaste collectie, tijdelijke tentoonstelling en het historische pand. Hierna bezoekt u op uw eigen tempo het werkelijk schitterende tassenmuseum. Vergeet u na afloop niet de mooie winkel te bezoeken.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Bleef Amsterdam

09.00 – 18.00

Inbegrepen: 2 x Koffie met gebak – rondvaart – koffietafel met kroket – lezing/entree Tassenmuseum – vervoer per luxe touringcar

Max. 50 personen

Bekijk een van onze reizen