Betoverend naar Maas en Waal met Verschoor Reizen
maas

Betoverend Maas en Waal

Wie gek is op theater moet zeker mee naar het Toverbaltheater in Beneden-Leeuwen. Dit knusse theater is een creatieve omgeving waar enthousiaste medewerkers er alles aan doen om u te vermaken.

Bekijk ook onze dagtocht De Heeren van Suylighem.

Het bezoek begint met een warm ontvangst op de rode loper en een kopje koffie of thee met een Toverbaltraktatie. Daarna is het ‘showtime’ en kunt u genieten van een pakkende theatershow waarbij u in de pauze een drankje krijgt aangeboden. De missie van het Toverbaltheater is dat zij mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking de mogelijkheid bieden om hun creatieve en sociale mogelijkheden verder te ontwikkelen. Verder worden er workshops gegeven, decorstukken gemaakt en is er een winkel voor kledingverhuur. Als afsluiting volgt een meezingliedjes programma waar iedereen bij betrokken wordt. Hongerig geworden vertrekken we voor een Maas en Waalse koffietafel om vervolgens een rondvaart over de prachtige Maas te maken. De tocht gaat langs historische en pittoreske dorpjes als Maasbommel, Appeltern en Megen.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

16.-Betoverd-Maas-en-Waal-website

09.00 -17.30

1x koffie/thee met toverbal traktatie – theatervoorstelling  –meezing programma –koffietafel met kroket – rondvaart – vervoer per luxe touringcar.

Bekijk een van onze reizen