Blijdorp by Night - een leuk avontuur voor jong en oud
DB Aziatische Olifanten bewerkt

Blijdorp by Night

Geniet van een compleet verzorgd arrangement in Blijdorp op wel heel bijzondere wijze. Na sluitingstijd openen we voor uw gezelschap de deuren en kunt u genieten van Blijdorp by Night. Een uniek groepsarrangement en leuke reis voor uw vereniging of organisatie.

Bekijk ook de groepsreis naar Safaripark Beekse Bergen.

We vertrekken vanuit uw opstaplocatie richting Rotterdam. Bij aankomst in Blijdorp wordt u ontvangen in de gekozen locatie (Terraszaal of Oewanja Lodge) met een feestelijke (non-alcoholische) cocktail en knabbelgarnituur. Na de ontvangst is het tijd voor een heerlijk buffet met koude en warme gerechten bestaande uit:

Aziatische kippenbouillon Salade van diverse soorten gerookte vis – Jamie’s Salad: Aardappelsalade en gerookte zalm -Zuid-Afrikaanse Bobotie: rundergehakt, specerijen, ei, rozijnen en amandelen – Salade Nicoise à la Blijdorp: komkommer, tomaat, olijven, ei , sperziebonen, aardappelen, zalm, knoflook, croutons en olijfolie – Asperges met boerenbeenham en mosterdboter – In sesam gepaneerde kip met oosterse salade, koriander en ketjapsaus – Salade van venkel met zuidvruchten en sinaasappel – Chipolata worstjes met kruidige pestojus – Tomatencarpaccio met flinterdun gesneden lamsham – Poulet bonne femme: kipfilet, aardappel, wortel, spek, maïs, champignons en doperwtjes – Divers biologisch brood met kruidenboter

Na het diner wordt uw gezelschap in groepjes van 10 tot 12 personen rondgeleid door een schemerige maar sfeervolle dierentuin. Een deskundige gids zal u alle belangrijke dingen over de dieren vertellen. Na de rondleiding is er nog de gelegenheid om even na te borrelen met elkaar. U geniet van een uitgebreid dessertbuffet bestaande uit: Omelette Siberienne, vruchtenmousses, slagroomsoesjes, luxe taartjes, salade van vers fruit, vruchtencoulis en slagroom.

Na het toetje is het voor de dieren tijd om lekker te gaan slapen en keren we huiswaarts. Wij hopen dat u heeft genoten van Blijdorp by Night.

Blijdorp by Night de Luxe
Het is ook mogelijkom het groepsarrangement Blijdrop by night net even iets luxer te organiseren. U zal dan genieten bij aankomst van een cocktail van champagne en een amuse van het huis. Ook het diner zal uitgebreider en luxer zijn. U geniet van Blijdorp’s ‘Ligure buffet’. Voor meer informatie over deze variatie kunt u contact met ons opnemen.

Oceanium by Night
Tijdens het arrangement Oceanium by Night kunt u genieten van een verzorgde en feestelijke avond in Blijdorp. Bij deze reis wordt u ontvangen in een Caraïbisch café en een feestelijke cocktail. Ook worden hier seizoensgebonden amuses bij geserveerd. U wordt in kleine groepjes rondgeleid door een voor u exclusief toegankelijk Oceanium. U krijgt een kijkje achter de schermen. Daarna geniet u van een heerlijk diner buffet in de Haaienzaal. Bij het dessert worden verschillende zoete specialiteiten geserveerd. U kunt met uw gezelschap nog even na kletsen en genieten van een borrel. Dit programma zal om 23.00 uur eindigen.

Voor meer informatie over dit arrangement of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen, wij maken graag een offerte op maat voor u!

gorilla
primaat
man
Bokito
gorilla buitenverblijf

18.00 – 24.00 uur

Inbegrepen: Entree Blijdorp, welkomstcocktail en knabbelgarnituur, diner buffet met soep en warme en koude gerechten, drankjes uit het Hollands assortiment, een rondleiding door Blijdorp, uitgebreid dessertbuffet en het vervoer per comfortabele touringcar.

Dit arrangement is aan te passen naar uw wensen.

Bekijk een van onze reizen