Dagtrip Bosbessenkwekerij en Paardenmelkerij met Verschoor Reizen
De Haarakker (2) bewerkt

Bosbessenkwekerij & Paardenmelkerij

Bessen zover het oog strekt, in alle soorten die u maar bedenken kunt. Waar Fenny en Henk Boers ooit als hobby begonnen met het verbouwen van bessen hebben zij nu een prachtig bedrijf opgebouwd, Bosbessenkwekerij De Haarakker.

Bekijk ook onze dagtocht Museumdorp Orvelte

Begonnen met 4000 bosbessen en nu goed voor 18.000 struiken op circa 6 hectare. Jaarlijks helpen zo’n 125 jongens en meisjes de oogst binnen te brengen. U wordt gastvrij ontvangen met koffie of thee, Haarakkertaart uit eigen keuken en een huisgemaakte lunch. Na een rondleiding en een film over het bedrijf reizen we af naar de Paardenmelkerij. Dit bijzondere bedrijf produceert Paardenmelk dat volgens sommige over medische krachten beschikt en een bron van levenskracht zou zijn. Na een kopje koffie of thee met wat lekkers volgt een rondleiding en presentatie. Voor wie durft is het mogelijk zelf paardenmelk op basis van likeur te proeven. Na deze bijzondere ervaring sluiten we de dag af met een smakelijk 3-gangen diner.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Bosbessen bewerkt

08.30 -22.30

2x koffie/thee met gebak – huisgemaakte lunch- rondleiding en film  – koffie en thee met wat lekkers –rondleiding en presentatie – proeverijtje Paardenmelk – 3-gangenmenu – vervoer per luxe touringcar.

Aan te passen naar uw wensen en binnen uw budget!

Bekijk een van onze reizen