Christmas Fair - Beleef een unieke "Kerstmarkt" bij Manhattan Style
23. Kerstmarkten bewerkt

Christmas Fair

Beleef een unieke “Kerstmarkt” bij Manhattan Style! Speciaal voor u bieden wij u een echt overweldigende kerst. U geniet van de kerstmarkt en laat u onderdompelen in de wereld van  Glitter & Glamour met Kerst! Deze speciale kerstmarkt aanbieding is ontzettend leuk en zeer aantrekkelijk in prijs. Ook is Manhattan Style ideaal te combineren tijdens uw “winterse” dagtrip.

Gaat u normaal naar een kerstmarkt in Duitsland? Dit is niet meer nodig! Van oktober tot en met december verandert het mooie en sfeervolle Manhattan Style in een waar kerstparadijs. Naast de grote collectie aan meubels zal er een ware Christmas Fair te bewonderen zijn. Aan alles is gedacht; Zoekt u die ene bijzondere kerstbal of toch een hele mooie piek? Of een leuk cadeautjes voor onder de kerstboom? Alles is mogelijk.

U brengt een bezoek aan de Christmas Fair in het mooie Manhattan Style in Hardinxveld Giessendam! Maar liefst 2500 m2 aan kerst-, sfeer en cadeau artikelen zullen opgesteld staan voor het ultieme winkelplezier. U wordt gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje. Daarna kunt u beginnen aan het kerstavontuur waarbij u inspiratie kunt op doen voor de kerstdagen maar ook direct leuke artikelen kunt aanschaffen voor een leuke prijs. Wedden dat uw huis er echt feestelijk uit zal zien dit jaar! Tussen alle kerstartikelen door kunt ook genieten van een kopje koffie of thee met iets lekkers in de koffiecorner. Na afloop krijgt u een goed gevulde goodiebag mee naar huis.

Deze groepsreis is zeer geschikt voor verenigingen of organisaties die op zoek zijn naar een low budget kerstarrangement dichtbij huis.

Arrangement is inclusief:

  • Duur arrangement: 4 uur (ochtend of middag)
  • Vervoer per luxe touringcar van Verschoor reizen
  • Bezoek aan Christmas Fair Manhattan Style
  • Koffie/thee of fris met iets lekkers
  • Goodiebag t.w.v. € 15,00

 

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

dsc_01071-e1399971195199

9.00 – 13.00 uur of 12.00 – 16.00 uur

Vervoer per luxe touringcar van Verschoor reizen,
Bezoek aan Christmas Fair Manhattan Style,
Koffie/thee of fris met iets lekkers,
Goodiebag t.w.v. € 15,00.

Eventueel uit te breiden met lunchmogelijkheden!

Bekijk een van onze reizen