Dagtrip met Verschoor Reizen naar Amersfoort en Paleis Het Loo
amersfoort

Dagje Amersfoort

In het mooie Amersfoort wordt u warm welkom geheten door onze gastvrije gids. U ontvangt een Goodiebag met informatie over deze interessante stad. Na een heerlijk kopje koffie of thee met gebak staat er een stadswandeling op het programma.

Bekijk ook onze dagtocht Klederdracht & Visserij.

We nemen een duik in het verleden van Amersfoort en bezoeken de grachten en de diverse monumenten die deze middeleeuwse stad rijk is! Na deze wandeling wacht u een heerlijk lunchbuffet met kroket. Vervolgens reizen we af naar Spakenburg; een voormalig vissersdorp aan de Zuiderzee. Met een bezoek aan het Klederdracht & Visserijmuseum maken we deze dag compleet. Hier krijgt u naast een informatieve klederdracht show een mooi beeld van de klederdracht door de jaren heen. Aan ieder detail is aandacht besteed en de collectie staat er tip top bij. Verder is er een collectie miniatuur-botters, visnetten en andere gebruiksvoorwerpen rondom de visserij te zien. Bezoek ook het bijbehorende winkeltje!

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Het Loo

09.00 – 17.30

ontvangst door een Cityhost – 2x koffie/thee met gebak – stadswandeling–lunchbuffet met kroket –entree Klederdracht & Visserijmuseum – klederdrachtshow –vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen