Dagje uit naar Antwerpen en dagtocht in België - Groepstrip.nl
Dagtocht Antwerpen

Dagtocht Antwerpen

Antwerpen! Een heerlijke dag uit. Geniet van de mogelijkheden voor een dagje uit in Antwerpen. Laat u informeren door ons team over de veelzijdige activiteiten die u in deze stad kunt doen.

We beginnen met een heerlijk kopje koffie of thee met gebak waarna we de MAS tour zullen maken. Deze rondleiding vertelt grote en kleine verhalen over het verleden, het heden en de toekomst van de stad. U ontdekt hoe de stroom en de haven al eeuwen voor ontmoeting en uitwisseling hebben gezorgd. Hierna is het tijd voor een uitgebreide en luxe lunch die we gebruiken in ’t Pakhuis, een huisbrouwerij waar op authentieke wijze bier wordt gebrouwen. Na de lunch staat er een rondleiding op het programma. Bekijk het brouwproces en proef het vakmanschap! Om Antwerpen vanaf het water te bekijken gaan we aan boord van een luxe rondvaartboot om zo de bezienswaardigheden in vogelvlucht langs te zien komen. Na een 3-gangen diner sluiten we deze dag af.

Antwerpen! Een gezellige stad voor bedrijfsuitjes, vergaderarrangementen en bijzondere evenementen. Een programma is aangepast aan de hand van uw wensen.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

73.-Hartverwarmend-Kosmopolitisch-web

8.45 – 21.30 uur

koffie/thee met gebak  – entree – rondleiding MAStour 2 uur – uitgebreide luxe lunch – rondleiding o.l.v. brouwmeester met 3 proevertjes – rondvaart ca. 1 uur – 3-gangendiner – vervoer per luxe touringcar.

Bekijk een van onze reizen