Een onverzadigbare Kerst - Leuk groepsuitje geheel in het teken van Kerst!
Museum Dansant - DSC06618 bewerkt

Een onverzadigbare Kerst

Wij hebben een ultieme kerst dagtocht voor u in petto waarbij u met uw gezelschap een onverzadigbare kerstbelevenis zult ervaren. U brengt eerst een bezoek aan het Orgel- en Kermismuseum dat geheel in kerstsfeer wordt vertoond. Daarna is het tijd voor een bezoek aan de Christmas Fair, een ware kerstmarkt waar u uw ogen uit zult kijken. Een leuk groepsuitje geheel in het teken van Kerst!

We vertrekken naar Hilvarenbeek waar u een bezoek brengt aan het Orgel- en Kermismuseum. U gaat hier geheel genieten van een prachtig  museum in kerstsfeer. Dit museum verdient absoluut de naam museum niet. Wat u hier gaat beleven is op geheel unieke wijze. U wordt ontvangen in museum Dansant met een heerlijk kopje koffie/thee en gezellige Orgelmuziek. In een sfeer die bepaald wordt door prachtige orgels, mahonie, kristal en spiegels beleeft u een dag die u niet meer zult vergeten. Het team van het Orgelmuseum neemt u mee op reis door de tijd van weleer. U waant zich in de tijd van begin 1900. Uiteraard is het museum in de kerstperiode geheel gedecoreerd.

U krijgt een luxe lunch geserveerd bestaande uit: Broodje Kroket, Brabants worstenbroodje, bruine en wittebroodjes met diverse soorten beleg, krentenbrood met roomboter, en onbeperkt koffie/thee/melk/jus/appelsap/water.

Na de lunch geniet u van het Kermismuseum. Op dezelfde humoristische wijze als bij museum Dansant laten  wij u kennis maken met de wereld van de kermis vanaf zijn ontstaan tot de periode 1950. In de benedenverdieping van het museum vindt u een zeer gezellig Kermismuseum, niet in miniatuur maar met echte attracties. We gaan even terug in de tijd van weleer toen de kermis 3 dagen het feest van het jaar was. Op een bijzondere wijze wordt u betrokken bij het kermisgebeuren waarbij als rode draad is gekozen voor het rad van fortuin. Tijdens deze spectaculaire show kunt u genieten van heerlijke gebrande pinda’s en popcorn. Ook is er onbeperkt koffie/thee en fris.

U geniet van de welbekende activiteiten zoals ballengooien, schietsalon, touwtje trekken, vlooientheater, kop van jut en nog veel meer. Ook de cineramascoop (bioscoop) is te bewonderen. Geniet van heerlijke suikerspinnen en het prijzenfestival tijdens de finale van het rad van fortuin! Speciaal met de Kerst sluiten we ons bezoek af met een heerlijke Glühwein en een Brusselse wafel.

Na dit leuke bezoek vertrekken we vanuit Hilvarenbeek. We rijden langs de A27 naar boven. Onderweg vertelt uw chauffeur over enkele bezienswaardigheden die we passeren. We koersen naar ons prachtige Hardinxveld-Giessendam. U brengt een bezoek aan Manhattan Style. Hier doet u vandaag bijzondere kerst inspiratie op. U brengt een bezoek aan de Christmas Fair! Laat uzelf onderdompelen in de Glitter & Glamour wereld van kerst! Maar liefst 2500 m2 aan kerst-, sfeer en cadeau artikelen zullen opgesteld staan voor het ultieme winkelplezier. U wordt gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje. Daarna kunt u beginnen aan het kerstavontuur  waarbij u inspiratie kunt op doen voor de kerstdagen maar ook  direct leuke artikelen kunt aanschaffen voor een leuke prijs. Wedden dat uw huis er echt feestelijk uit zal zien dit jaar! Tussen alle kerstartikelen door kunt ook genieten van een kopje koffie of thee met iets lekkers in de koffiecorner. Na afloop krijgt u een goed gevulde goodiebag mee naar huis.

Helaas is deze leuke dag aan een einde gekomen en brengen wij u veilig huiswaarts. Wij hopen dat u heeft genoten van een heerlijk kerstarrangement en wensen u natuurlijk een mooie en vooral hartverwarmende kerst toe. Een onverzadigbare Kerst voor iedereen!

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Een onverzadigbare Kerst

9.00 – 18.00

Inbegrepen: Ontvangst met koffie en thee, programma in het Orgelmuseum, Lunch zoals omschreven, Programma in het Kermismuseum zoals omschreven, afsluiting Gluhwein met Brusselse wafel, bezoek aan Manhattan Style Christmas Fair met een heerlijk kopje koffie/thee en iets lekkers, Goodiebag en het vervoer per luxe touringcar.

Dit arrangement is aan te passen naar uw wensen.

Bekijk een van onze reizen