Bezoek een bijzondere roofvogelshow met Verschoor Reizen
Bus Verschoor reizen door Nederland bewerkt

Bijzondere roofvogels

Vandaag geniet u van een dag vol spanning en sensatie. U gaat een bijzondere roofvogelshow meemaken waarna u geniet van een heerlijke winterse lunch. Een bijzondere dagtocht, waarbij u dichterbij de volgens komt dan u zou denken!

Op hoge hoogte, een diepe val en een scheer door de lucht. U geniet vandaag van een bijzondere roofvogelshow. Vandaag geniet u van de mooiste en meest bijzondere vogels ter aarde. U krijgt een diversiteit van prachtige vogels te zien zoals o.a. de Amerikaanse Zeearend, Luggervalk, Bengaalse Oehoe, Roodpootvalk en nog veel meer zoals ook onze eigen Buizerd en Steenuil.  Op de heenweg wordt u een heerlijk kopje koffie met gebak gepresenteerd. Waarbij ’s middags een heerlijke winterkostlunch geserveerd wordt. Uiteraard bezoekt u ook de tuin en krijgt u een demonstratie waarbij u ook een rol vervuld in de roofvogelshow. We besluiten de dag met heerlijke chocolademelk, koffie of thee. Voor meer info neem dan contact met ons op!

10.-bijzondere-roofvogels-website1

09.00 – 18.00 uur

Inbegrepen: 2xk/t met gebak – roofvogelshow – lunch – bezoek aan de winkel en roofvogeltuin – demonstratie – verloting en presentatie – afsluiting choco/k/t – vervoer per luxe touringcar.

Afsluiting met een winterstamppotbuffet?

Bekijk een van onze reizen