Workshop Bollenmand vullen met Verschoor Reizen
SONY DSC

Bollenmand vullen.

We gaan vandaag een workshop Bollenmanden vullen beleven, geniet in het najaar alvast van deze heerlijk geurende bloemen met vrolijke kleuren. Vervolgens brengen we een bezoek aan de landgoedwinkel van Heerlijkheid Mariënwaerdt, waar u alle biologische landproducten kunt aanschaffen. Beslist de moeite waard!

Wij laten u alvast kennismaken met de Bloembollen voor het voorjaar. U gaat vandaag onder het genot van gezelligheid een Bollenmand vullen. U hoeft niet uw mand mee te nemen wij zorgen voor de mand en de inhoud, zorgt u voor de gezelligheid? U wordt ontvangen met een kopje koffie en huisgemaakte notentaart. Waarna u een bezoekje brengt aan de landgoedwinkel op Heerlijkheid Mariënwaerdt. Hier geniet u van de biologische landproducten zoals proef jams, chutneys, curds, sauzen, landgoedkazen en landgoedsappen. Na uw bezoek gaat u de workshop volgen. We gaan een rieten bollen mand vullen met 130 historische bloembollen in diverse lagen, de mand wordt afgevuld met violen. U neemt direct een bloemetje mee naar huis;  de bloembollen zullen u van het vroege tot late voorjaar verrassen met alle kleuren en geuren.

SONY DSC

13.00 – 18.00 uur

Inbegrepen: 1x koffie met zelfbakken notentaart – bezoek landgoedwinkel – workshop (incl. alle materialen) – consumptie – vervoer per luxe touringcar.

Uiteraard is het ook mogelijk om alleen de Kerstfair van 7 t/m 10 december te bezoeken.

Bekijk een van onze reizen