Brugge - Dagtrip naar het pittoreske Brugge met Verschoor Reizen
shutterstock_112967254 bewerkt

Middeleeuws en pittoresk: Brugge

Geniet van een dagtocht naar het middeleeuwse en pittoreske Brugge. U maakt een ritje met de paardentram door het centrum en kunt in de middag op eigen gelegenheid rondlopen door het gezellige centrum, een kroegje ingaan of de Kerstmarkt bewonderen.

Bekijk ook de groepsreis naar de Kerstmarkt van Soest in Duitsland.

Natuurlijk zeggen we dan Brugge! Een stad die u betoverd door haar prachtige historie. Onderweg krijgt u een lekker kopje koffie/thee aangeboden met gevulde koek. Bij aankomst wordt u opgewacht  door de Brugse Paardentram voor een historisch entree in hartje centrum. Waar u na een rondtoer aankomt bij uw lunch locatie. Na de lunch geniet u van het stadscentrum, de boetiekjes, kroegjes en gezellige terrasjes. In de aanloop naar de kerst vanaf de laatste week november ongeveer is Brugge geheel in kerstsfeer u geniet van een leuke idyllische kerstmarkt met een prachtig ijssculpturenfestijn. Tijdens de terugreis geniet u nog van een heerlijk 3-gangen diner ter onderbreking van de reis.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

brugge

08.30 – 22.00 uur

Inbegrepen: Koffie/thee service met iets lekkers – Brugse Paardentram – lunch – vrije tijd in het centrum van Brugge – afsluitend diner – vervoer per luxe touringcar.

Dit arrangement is aan te passen naar uw wensen.

Bekijk een van onze reizen