Kamelenmelkerij & Brabants Leven - een leuke gevarieerde dagtocht
64. Kamelen bewerkt

Kamelenmelkerij & Brabants Leven

Vandaag staat in het teken van kamelen en het Brabants Leven, een leuke en gevarieerde dagtocht waarbij u zich geen moment zal vervelen. Zo bezoekt u de Kamelenmelkerij in Berlicum en museum ’t Brabants Leven in Den Dungen. Deze 2 leuke locaties bieden u een compleet arrangement en een geslaagde dag.

Bekijk ook meer dagtochten en leuke groepsarrangementen in Brabant.

Onze touringcar staat voor u gereed met uiterst gezellige en servicegerichte chauffeur. Uw chauffeur heet u van harte welkom, namens Verschoor reizen. Aan boord van deze touringcar gelden een aantal veiligheidsregels en wordt u verteld over het comfort van de touringcar. Niet geheel onbelangrijk neemt de chauffeur het programma van vandaag met u door. We koersen richting Berlicum. Eenmaal aangekomen bij de Kamelenmelkerij geniet u eerst van een lekker kopje koffie of thee en een Bossche Bol. Vervolgens staat u een geweldige ervaring te wachten. U krijgt uitleg over de Kamelenmelkerij en geniet van een rondleiding langs deze fantastische dieren.

Rond de middag vertrekken we naar Den Dungen, waar we aankomen bij het gezellige Museum ’t Brabants Leven. U wordt ontvangen met een heerlijke koffietafel en een ouderwets borreltje vooraf. In het museum hebben Jo en Riek een bijzondere verzameling tentoongesteld. Deze verzameling neemt u mee door te tijd van toen naar nu. U ziet ouderwetse bakkerij, Een dokter van toen, een wasserette en nog veel meer. U komt hier ogen en oren te kort. U krijgt een rondleiding van 2 uur, waarbij u van alles over de verzameling verteld wordt. De smakelijke manier van vertellen laat beslist uw lachspieren oefenen. Na de rondleiding nuttigen we nog een lekkere consumptie.  We besluiten hier de dag en vertrekken vanuit Den Dungen en verlaten Brabants Leven om huiswaarts te keren.

Wij hopen dat u heeft genoten van deze unieke dagtocht en nog lang zult nagenieten van deze leuke ervaring.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

dagtrip groepen

09.00 – 18.00 uur

Inbegrepen: 1x koffie/thee met cake – Rondleiding en uitleg over de Kamelenmelkerij – Koffietafel bij Brabants Leven – 2 uur rondleiding bij Brabants Leven -1x consumptie & het vervoer per luxe touringcar met service gerichte chauffeur.

Bekijk een van onze reizen