Dagtocht naar de Kerstmarkt van Luik met Verschoor Reizen
pl St-Lambert 03 bewerkt

Kerstdorp Luik

Een dagtocht naar de Kerstmarkt van Luik, dat is beslist een dagje genieten. Deze originele kerstmarkt van België is uniek in zijn soort, beleef Luik tijdens dit gezellige dagje uit!

Bekijk ook de mogelijkheden voor een reis naar Duitse kerstmarkt in Soest.

Al achtentwintigjaar het kerstdorp van Luik. Niet alleen de grootste kerstmarkt van België, maar ook nog de oudste. Een kerstmarkt, trouw aan de Germaanse traditie in de bijzondere feeërieke en magische sfeer van de kerstfeesten, gecombineerd met de absolute Latijnse traditie van de chalets en de dorpsraad. Veel elementen van het kerstdorp zijn onderscheidend ten opzichten van de kerstmarkten, zoals een echte dorpsmentaliteit van haar inwoners (de exposanten), de prachtige chalets met de mooie sierlijke voorgevels, een echte Mayeûr (burgemeester) en raadsheren, folkorische animatie en de lange straatjes en steegjes met pleintjes en zelfs een stadhuis, kerk en kerstdorp. Voel hier de unieke sfeer van hartje winter.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Lille-kerst-website

08.00 – 22.00 uur

Inbegrepen: Koffie/thee + iets lekkers – stadswandeling o.l.v. een gids – bezoek kerstdorp Luik – afsluiting 3-gangendiner thuisreis – vervoer per luxe touringcar.

Arrangement is gehele jaar door te boeken, maar dan zonder de kerst

Bekijk een van onze reizen