Puur genieten! - een heerlijke dagtocht naar de BroekerVeiling
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Puur genieten!

Geniet van een heerlijke dagtocht waarbij u een bezoek brengt aan de BroekerVeiling en op het water een typisch Langedijker stamppottenbuffet nuttigt. Compleet verzorgd en onbezorgd genieten tijdens een uitje met uw gezelschap.

Een prachtige dagtocht naar de BroekerVeiling. We nemen u ook dit jaar graag mee naar de oudste doorvaarveiling ter wereld. Na ontvangst met koffie/thee en een Broekerbol wordt u mee genomen voor een rondleiding en wordt u bij gepraat over het leven van de tuinders en hun familie rond 1900. We maken een rondvaart door het rijk der 1000 eilanden. U beleeft hoe een tuinder met zijn groente op weg is naar de veiling. Vandaag laten wij u ervaren hoe het er eeuwen geleden aan toe ging. Uiteraard geniet u vandaag van het overheerlijke typische Langedijker stamppottenbuffet met snert en roggebrood, zuurkool, boerenkool  en toebehoren en een heerlijk dessert. Waarna u plaatsneemt in de authentieke veilingbanken, waar u de echte spanning als de veilingmeester zult ervaren! Voor meer info neem dan contact met ons op!

Broekerveiling-website

09.00 – 18.00 uur

Inbegrepen: kopje koffie met Broekerbol – rondleiding museum – rondvaart – Langedijker stamppottenbuffet – demonstratieveiling – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen