Groepsreis Autumn Art door Rotterdam met Verschoor Reizen
rotterdam bewerkt

Autumn Art

Geniet van een kunstzinnig herfstarrangement in Rotterdam voor uw gezelschap. Autumn Art is een unieke groepsreis waarbij u een ritje maakt in een Snerttram langs de skyline en door de binnenstad van Rotterdam. Een najaarsuitje vol inspiratie deze herfst.

Een ultiem uitje voor het najaar, de kleuren aan de bomen, de bladeren vallen, de zon schijnt en de wind is sterk. Genieten van de prachtige natuur in combinatie met de harde stad. U ontdekt de kunst van Corry Ammerlaan die o.a. haar inspiratie uit de seizoenen en het dagelijks leven haalt. U geniet van koffie/thee met iets lekkers. Er wordt u een presentatie getoond van haar werken en u beleeft een demonstratie over het proces van schets tot eindproduct. U krijgt een rondleiding over het prachtige landgoed van deze sprookjesachtige kunstlocatie. ’s Middags nemen we de tram in het centrum van Rotterdam. Waar u lekker verwend wordt met een kopje Erwtensoep, Zeeuws spek met donker brood en 2 consumpties. U geniet van de skyline van Rotterdam, de Erasmusbrug, de Rotterdam, de Euromast, het centrum, de Koopgoot en het drukke leven. Kortom een heerlijk najaarsuitje met een authentieke tram waar kunst gecombineerd wordt met het moderne Rotterdam.

Rotterdam-euromast

09.00 – 16.00 uur

Inbegrepen: 2x k/t met gebak – demonstratie en presentatie – rondleiding landgoed – winkel bezoek – tramtocht 2 uur – Snert met Zeeuwsspek en brood – 2 consumpties – vervoer per luxe touringcar

Maximaal 54 personen.

Bekijk een van onze reizen