Dagtocht Sinterklaas, wie kent hem niet? - Unieke dagtocht
Duinrell-Sinterklaas-124 bewerkt

Dagtocht Sinterklaas, wie kent hem niet?

Sinterklaas is in Nederland zeer populair. In aanloop naar 5 december organiseren wij een unieke dagtocht die geschikt is voor jong en oud! U geniet van verschillende activiteiten op het landgoed van Sinterklaas en het beroemde attractiepark Duinrell. Beleef de Pietenparade en het SISASinterklaasconcert, natuurlijk mag de pietendisco niet ontbreken! Geniet van het Sinterklaasfeest in Duinrell. Zeer geschikt voor een familie uitje of een vereniging met jonge kinderen.

Bekijk ook onze reis naar De Zeeuwse Wateren.

De chauffeur heet uw kleine en grote gasten van harte welkom, u wordt geïnformeerd over de veiligheid en het comfort van de touringcar. Uw chauffeur verteld u tevens over het programma van vandaag. We vertrekken en koersen richting Wassenaar. Onderweg zal uw chauffeur de nodige achtergrond muziek verzorgen.

U komt aan in Wassenaar bij het Landgoed van Sinterklaas, wanneer Sinterklaas in Nederland verblijft dan is hij op zijn eigen Landgoed te vinden. Hier gebeurt van alles! Het Huis van Sinterklaas kunt u bezoeken, u kunt mee naar de Pieten Parade die 2x per dag zal plaatsvinden, of naar het SISASinterklaasconcert met de Pietendisco. Sinterklaas laat u zien hoe hij in Nederland verblijft, tot het echt zover is en alle cadeautjes op pakjesavond weg gebracht worden.

Bij het Landgoed van Sinterklaas lopen altijd veel pieten rond. Ook kan de groep, indien gewenst, ontvangen worden door een Piet. Zodra iedereen compleet is nemen we de groep mee naar het SISASinterklaasconcert. Het SISASinterklaasconcert met de Pietendisco wordt u gepresenteerd door niemand minder dan Sita! Een swingend concert met veel oude bekende en nieuwe Sinterklaasliedjes. Natuurlijk komt Sinterklaas zelf ook langs op dit concert. Dit jaar lijkt het feest echter helemaal in het water te vallen. Met behulp van het publiek wordt de code van de pakjeskluis gevonden, maar is dit nog op tijd? Een voorstelling vol spanning, sensatie en natuurlijk gezelligheid. Uw lachspieren zullen worden getraind.

Na het concert is het mogelijk om de Pieten Parade te bezoeken. Ook zijn de attracties in  het Duinrell park geopend. Het Huis van Sinterklaas is ook vrij te bezoeken.

Deze reis is eventueel uit te breiden met:
Een groepsmoment met cadeautjes. Piet deelt dan cadeautjes uit aan de kinderen. Ook Sinterklaas komt een kwartiertje langs om de kinderen te begroeten. Voor de ouders is er koffie of thee en voor de kinderen Fristi of Chocomel en een genoeg snoepgoed. Het is mogelijk om zelf de cadeautjes voor dit groepsmoment mee te nemen of deze te laten kopen door de Duinrell- Sint.

Aan het einde van de middag vertrekken we vanuit Wassenaar. Uiteraard wordt u uitgezwaaid door de Pieten! Wij hopen dat u heeft genoten van deze leuke dagtocht in het teken van Sinterklaas en het park Duinrell. We brengen uw gezelschap huiswaarts.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

SInterklaas-Duinrell-Logo1

12.15 – 18.00

Inbegrepen: Entree Duinrell, Sinterklaas arrangement zoals omschreven, vervoer per touringcar.

Dit arrangement is alleen op bepaalde data te reserveren.

Bekijk een van onze reizen