Dagtocht naar het Twentekanaal en Zutphen met Verschoor Reizen
6. (c) TIP Zutphen – Foto; Freddy Burgers bewerkt

Twentekanaal

Vandaag maakt u met uw gezelschap een rondvaart over het Twentekanaal en geniet u van een lekkere winterse lunch aan boord. In de middag brengen we u naar Zutphen, waar u vrije tijd heeft om deze mooie Hanzestad te ontdekken. Natuurlijk mag de Glühwein niet ontbreken tijdens deze groepsreis!

De waterweg en de verbinding tussen de grote Twentse steden, Almelo, Hengelo en Enschede, het Twentekanaal. Een prachtige omgeving en een mooi kanaal die zich leent voor een prachtige najaarsrondvaart. U wordt ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. U geniet van de rustieke omgeving. Uw kapitein neemt u mee naar de pittoreske plekjes en bezorgt u een prachtige dag. Uiteraard nuttigen we een lekkere winterse lunch met onbeperkte erwtensoep, terrines aangekleed met roggebrood en Zeeuwsspek en 2 consumpties. Zodra we weer aan land zijn maken we een transfer naar Zutphen waar we het centrum ontdekken. Hanzestad Zutphen, wie kent het niet van de verhalen? Hoe mooi is Zutphen. U ontdekt het centrum per paard en wagen met haar prachtige koopmanshuizen, in het centrum wordt u getrakteerd op een lekkere glühwein met een hartig hapje.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

5. Herfst en Winter rondvaart met winterse kost bewerkt

09.30 – 17.00 uur

Inbegrepen: 2x k/t met gebak – 2 uur rondvaart – onbeperkte lunch + 2 consumpties – bezoek aan Zutphen – paard en wagen – glühwein + hapje – vervoer per luxe touringcar.

Bekijk een van onze reizen