oldebroek - Kroonluchteratelier en de Beeldentuin in Oldebroek
Kroonluchter Atelier bewerkt

Beelden en Kroonluchters

Vandaag geniet u van een groepsreis naar Oldebroek, waar u bezoek brengt aan het beroemde Kroonluchteratelier. In de middag brengen we u naar de Beeldentuin. Een compleet verzorgd arrangement met vele mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het Zandsculpturenfestijn of de Winter en Kerstfair.

Onderweg naar Oldebroek nuttigen we een heerlijke uitgebreide lunch met koffie/thee, melk & sap. Daar hangen ze te fonkelen, die prachtige kroonluchters en honderden sfeerlichtjes weerkaatsend in de brocantespiegels. U wordt verwelkomd in het kroonluchteratelier met een kopje koffie/thee met appeltaart, gevolgd door een prachtige rondleiding en een vrij moment. ’s Middags brengen we een bezoek aan een beeldentuin. Waar u geniet van de prachte beelden en het leuke idyllische inpandige winkelstraatje. Na dit inspirerende en interessante bezoek keren we huiswaarts.

oldebroek

10.30 – 20.30 uur

Inbegrepen: Flevolandse Koffietafel + kroket – rondleiding – koffie met appelgebak – keuze middag programma – het vervoer per luxe touringcar.

Eventueel afsluiten met een gezamenlijk diner? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Bekijk een van onze reizen