Veilen, varen, verrassen! - Een unieke dagtrip die u niet mag missen
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Museum Broekerveiling: veilen, varen, verrassen!

In het karakteristieke Noord-Hollandse plaatsje Broek op Langedijk ligt het unieke Museum Broeker Veiling. Het gebouw rust op 1900 houten palen boven het water en grenst aan het bijzondere natuurgebied het Rijk der Duizend Eilanden. Vroeger brachten de tuinders uit dit waterrijke gebied met hun platte schuiten hun koopwaar naar de veiling. De producten werden door het gebouw naar de veilinghal gevaren waar de handelaren erop konden bieden door middel van de veilingklok. Een belevenis die de bezoekers nog kunnen meemaken. Het authentieke veilinglokaal is een beschermd monument en nog helemaal intact. Het publiek kan hier zelf deelnemen aan een groenteveiling. Wie de klok op het juiste moment stil zet wordt handelaar van de dag!

Bekijk ook onze dagtrip naar Amsterdam.

We beginnen de dag onderweg met koffie en gebak. Bij aankomst in Broek op Langedijk gaat u genieten van een Westfriesche koffietafel met kroket, vervolgens krijgt u een rondleiding, neemt u deel aan de veiling en maakt een rondvaart door het Rijk der Duizend Eilanden. Voor we vertrekken krijgt u nog 2 consumpties met een warm hapje.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Veilen, varen, verrassen!

09.00 – 18.30

Inbegrepen: 2 x Koffie met gebak – Westfriese koffietafel met kroket – entree/veiling/rondleiding/rondvaart Broekerveiling – 2 x consumptie, 1 x warm hapje – het vervoer per luxe touringcar.

Bekijk een van onze reizen