Partycentrum De Heeren van Suylighem, dagtocht Gelderland, groepstrip
nieuwe touringcars - internet bewerkt

De Heeren van Suylighem

Ontdek de leuke groepsarrangementen bij de Heeren van Suylighem. In dit mooie partycentrum in Gelderland kunt u tijdens een dagtocht van alles beleven. Met de touringcar maken we een mooie rondrit door het natuurgebied in de omgeving. Voor elk budget valt een passend arrangement aan te meten op deze unieke feestlocatie.

Bekijk hier meer groepsarrangementen en dagtochten in Gelderland.

De Heeren van Suylighem maakt van elk feest een uniek feest! Zo is er voor elk budget en elke wens een passend feest te geven met verschillende zalen voor elk gezelschap! Maar zij bieden ook leuke arrangementen, zoals de Scooter Puzzeltour. Ontvangst op een van de terrassen met een high-tea, brunch, lunch of koffie met gebak.

Dan een mooi tochtje toeren over de dijken, langs oude en nieuwe boerderijen, dijkhuisjes, landerijen en de rivieren de Maas of Waal altijd dichtbij. Tussen de schapen, lammetjes en koeien door, met onderweg een borrelstop of een goed gevulde picknickmand mee achterop. Weer terug bij het partycentrum wacht een heerlijk diner, buffet of bbq met een lekker dessert toe en tot slot een uurtje bowlen.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

sfeerafbeelding-terras-website

13.00 – 20.00 uur

Scooterarrangement – koffie met iets lekkers – Scooter Puzzeltour – BBQ/Grill – Dessert – Bowlen – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen