De meisjes van Verkade - Een prachtige dag in Zaandam
Bus Verschoor reizen door Nederland bewerkt

De meisjes van Verkade

‘s Morgens brengen wij u rechtstreeks naar Zaandam. Bij aankomst in het Zaans Museum wordt u ontvangen met koffie en gebak. Na de koffie staat de gids klaar voor een bezoek aan het Verkade Paviljoen. Waan uzelf in een fabriek uit de vroege 20e eeuw, waar de authentieke machines nog volop draaien en de geschiedenis van chocolade en biscuit tot leven komt. Daar waar de beroemde meisjes van Verkade aan het werk gingen. Maar er is veel meer dan nostalgie. Kom binnen en laat u verrassen met foto’s, films en archieven. Ook alle reclames, verpakkingen, albumontwerpen en personeelsbladen zijn bewaard gebleven.

Bekijk ook onze reis naar Alkmaar, onze kaasstad!

Vervolgens heeft u de gelegenheid om te lunchen (voor eigen rekening). ‘s Middags bezoeken we met een gids de Zaanse Schans. De Zaanse Schans is een unieke woon- en werkbuurt met werkende molens, oude ambachten, bijzondere musea en prachtige groene houten huizen. Beleef, proef en ruik de sfeer uit de achttiende en negentiende eeuw!

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Zaanstad

09.00 – 17.30

Inbegrepen: 1 x Koffie met gebak – entree/rondleiding Verkade Paviljoen – rondleiding Zaanse Schans – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen