Varen op de vecht - Aan boord van een mooie salonboot
shutterstock_132214535 - ijsselmeer vecht bewerkt

Varen op de vecht

Geniet van een leuke dagtocht in de provincie Utrecht. U maakt o.a. van een rondvaart over de Vecht waarbij u het mooie Breukelen en Nieuwersluis zult passeren. Tijdens de rondvaart krijgt u een koffietafel met soep geserveerd. Dat is echt onbezorgd genieten!

Bekijk ook de dagtocht toeren langs de Vecht.

We beginnen onze dag bij Restaurant Vliegveld Hilversum voor koffie met gebak. Het restaurant is prachtig gelegen aan het vliegveld van Hilversum waardoor het zo maar kan gebeuren dat u een helikopter ziet, er parachute gesprongen wordt of dat er (zweef)vliegtuigen opstijgen of landen.

Vervolgens rijden we naar Maarssen. Hier gaan we aan boord van een mooie salonboot voor een tocht over de Vecht. Vanaf Maarssen kronkelt de rivier de Vecht door onder andere Breukelen en Nieuwersluis, het mooiste deel van de Vecht. De kapitein vertelt onderweg allerlei interessante feiten over de bezienswaardigheden, de vroegere en huidige bewoners. Juist langs dit gedeelte van de Vecht bevinden zich de statige buitenhuizen en de romantische theekoepels uit de 17e en 18e eeuw. Tijdens de tocht krijgt u aan boord een koffietafel met soep geserveerd.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Varen op de vecht

09.00 – 17.30

Inbegrepen: 2x Koffie met gebak – 3,5 uur durende rondvaart – koffietafel met soep – vervoer per luxe touringcar

Geschikt voor mindervalide

Bekijk een van onze reizen