Deltapark Neeltje Jans - een historische, leuke en leerzame trip
_23Y0006 bewerkt

Beleef Neeltje Jans met de stormvloedkering

Een dagje naar hét leukste waterpark van Nederland? Kom naar Zeeland, een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles van de Deltawerken zien! Deltapark Neeltje Jans is gelegen op een toplocatie midden in de zee, omgeven door de prachtige Zeeuwse natuur. Hier vindt u verbazingwekkende exposities en stormachtige attracties. U kunt ook aan boord van de rondvaartboot om vanaf het water de Deltawerken te bekijken.

Bekijk ook onze reis naar De Zeeuwse Wateren.

Na ontvangst met koffie en een lekker stuk huisgemaakte appeltaart verzorgt één van de begeleiders een introductie en film over de bouw van de Stormvloedkering. Daarna kunt u alles met uw eigen ogen bekijken tijdens een rondleiding door het binnenste van de Stormvloedkering. Na de rondleiding wordt u een uitgebreide koffietafel geserveerd. Aansluitend heeft u nog ruimschoots de tijd om op eigen gelegenheid alle overige attracties te bezoeken en/of de rondvaart te maken door Natuurpark Oosterschelde.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

dddd

09.00 – 18.00 uur

Koffie met huisgemaakte appeltaart – entree, introductie, film en rondleiding Neeltje Jans – koffietafel met soep – rondvaart en/of bezoek overige attracties Neeltje Jans – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen