Fruitbeleving en rondvaart - een leuke en leerzame dagtrip!
Fruitkwekerij Verhage + oude Raadhuis in Urk 2 bewerkt

Proeven van heerlijk fruit en varen op de Linge

Het geanimeerde echtpaar Chris en Christel van der Zandt hebben een geweldig leuke ‘fruitbeleving’ in het Land van Maas van Waal. U maakt een leerzame fruitwandeling met de goedlachse fruitteler die met enthousiasme over het kweken van de verschillende fruitsoorten kan vertellen. Ze kweken hier appels, peren, kersen, pruimen, aardbeien, kiwibessen, kruisbessen en rode bessen…..  mmmm!  U krijgt hier een rondleiding door de tuin en een leuke demonstratie jam koken in de fruitkeuken met een proeverij van streekproducten zoals pruimenchutney, fruitjamsoorten, biologische kaas en natuurlijk ‘Het Zandroosje’, kersenlikeur waar de Zandroos wijd en zijd bekend om is !

Bekijk ook onze dagtocht naar het Kersenmuseum en Amersfoort.

Na de lunch rijden we naar Leerdam waar  u aan boord van een van de twee de schepen van Rederij Leerdam. Beide schepen zijn volledig rolstoel toegankelijk. Tijdens de vaartocht kunt u genieten van een adembenemend stukje Nederland. Van achter ‘t glas in de luxe binnen salons, of in de zon of met een frisse neus op de buitendekken, ziet u zowel stroomop- of afwaarts vanuit Leerdam, het prachtige decor van de Linge aan u voorbij trekken.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

5-Parel-van-de-Linge-website

09.00 – 17.00

Inbegrepen: 1 x Koffie met Drutens waardje – bedrijfsbezoek Fruitbedrijf – demonstratie jam koken – proeverij – lunch – varen – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen