Dagtrip naar Groningen, Groepsarrangement rondvaart en stadswandeling
Winter Welvaart in Groningen, aan de Hoge en de Lage der Aa liggen historische zeilschepen afgemeerd. Versierd met lampjes en met diverse kraampjes aan de kade is er een gezellige ontspannen sfeer.

Dagtrip Groningen, daar gebeurt het!

Een dagtrip naar Groningen is zeker de moeite waard. Geniet samen met uw gezelschap in deze gezellige stad. Een compleet groepsarrangement waarbij u geniet van een rondvaart en een uitgebreide stadswandeling door Groningen.

Bekijk ook onze dagtocht 100 jaar terug in Groningen.   Wat maakt Groningen zo ontzettend populair? Ontdek het zelf op deze reis want wij laten u kennis maken met de gezelligste stad van het noorden.

Op de heenweg zorgt Verschoor reizen voor koffie of thee met een gevulde koek in de touringcar. Zo brengen wij u snel naar de stad Groningen. Bij aankomst gaat u aan boord van een rondvaartboot van Rederij Kool voor een 1 uur durende rondvaart door de grachten van Groningen. Aan boord krijgt u een lunchpakketje uitgereikt zodat u al varende kunt genieten van een heerlijk broodje.

Na de rondvaart nemen gidsen  van de VVV u mee voor een uitgebreide stadswandeling zodat u Groningen echt kunt beleven. Aansluitend bent u nog lekker even vrij in het gezellige centrum van deze boeiende stad. In de namiddag zeggen we Groningen vaarwel en rijden we weer huiswaarts. We zullen de terugreis onderbreken voor een goed diner.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Groningen-daar-gebeurt-het-website-250x377

07.45 – 21.30 uur

Koffie met koek in de touringcar – rondvaart – lunchpakket – stadswandeling o.l.v. een gids – diner – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen