Happen en Trappen - Een leuke dagtrip om nooit te vergeten
Philharmonisch Orkest

Happen en Trappen in een prachtige omgeving

Deze prachtige dagtrip brengt u al fietsend langs een betoverende omgeving tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Onderweg brengt u een bezoek aan diverse theeschenkerijen en theehuizen, met overdekt terras. Een dagje uit in de natuur, met de nodige beweging en gezelligheid.

Bekijk ook het arrangement Varen op de Vecht.

U start deze dag vanuit uw opstapplaats waar u met uw groep plaats neemt in onze touringcar. Wij brengen u naar De Weistaar in Maarsbergen waar u wordt verwelkomd met een vers kopje koffie en gebak. De fietsen staan voor u klaar. Na uitleg en ontvangst van de route gaat u op pad. Onderweg wordt u steeds op een andere locatie voorzien van een lekkere hap, zoals een rijkelijk belegde sandwich, een warme quiche uit eigen oven, een gevulde soep en als afsluiting een mandje met lekkernijen. Al deze gerechten samen maakt dat u aan het einde van de dag een volledige maaltijd heeft genuttigd. Na deze sportieve en afwisselende dag wordt u met de touringcar weer terug naar uw opstapplaats gebracht.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Happen en Trappen

09.00 – 18.00

Inbegrepen: Koffie met gebak – fietshuur – complete arrangement Happen & Trappen – routebeschrijving – vervoer per luxe touringcar

Liever uw eigen fiets mee? Verschoor reizen beschikt over een fietsaanhanger voor max. 40 fietsen.

Bekijk een van onze reizen