Havenstad Rotterdam - Een onvergetelijke dag. Dit mag u niet missen!
shutterstock_30486304 bewerkt

Rondvaart & Rotterdamse Havens

Vandaag gaat u kennismaken met de Havenstad Rotterdam. Bij aankomst gaat u aan boord van een boot van de Spido voor een havenrondvaart. Midden in het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen beleeft u een bijzondere vaartocht door één van de grootste zeehavens ter wereld. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbij glijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers.

Bekijk ook onze reis naar Blijdorp.

Na de lunch stapt een gespecialiseerde gids aan boord van de touringcar voor een zeer boeiende rondrit door het imposante havengebied. U maakt o.a. kennis met de containeroverslag bedrijven, waar heel de dag door het laden en lossen van containers plaats vindt en waar containerrobots met een megablokkendoos spelen. Na de rondrit brengen wij u naar het informatiecentrum van de Maasvlakte II, FutureLand. Hier heeft u fantastisch uitzicht over het nieuwe ontstane land. Nu nog zand, straks haventerrein met kranen, havenbekkens en zeeschepen.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Havenstad Rotterdam

09.00 – 18.00 uur

Inbegrepen: 1 x Koffie met appelgebak – havenrondvaart – koffietafel met kroket – havenrondrit met gids – bezoek FutureLand – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen