Dagtocht Hortensia's en Wijn - Uniek groepsarrangement
Philharmonisch Orkest

Hortensias en Nostalgie

Geniet van een uniek groepsarrangement voor uw gezelschap. U krijgt een rondleiding in een hortensiakwekerij en een demonstratie bloemschikken. Daarna is het tijd voor een heerlijke wijnproeverij. U geniet van een compleet verzorgde dagtocht waarbij u gegarandeerd onbezorgd zult genieten.

Bekijk ook onze dagtocht Asperges & Wijn.

U wordt hartelijk ontvangen bij de Snijhortensiakwekerij Inrana met een kopje koffie en een heerlijke appelflap. Vervolgens krijgt u een korte inleiding met een video van de betekenis van de bloemen, uitleg over het ontstaan van het bedrijf en hoe telen ze mooie hortensiabloemen. Hierna volgt de rond leiding door de kwekerij. Na het bezichtigen van de hortensia’s wordt er een demonstratie bloemschikken gegeven. Aan het einde van de ochtend worden de bloemstukken verloot en heeft u de gelegenheid om de winkel te bezoeken.

Na de lunch brengen wij u naar

Museum ’t Oude Platteland in St. Willebrord.

Het museum geeft inzicht in wonen en werken op het Brabantse platteland van rond 1900.  In de rondleiding zie je landbouwwerktuigen, gereedschappen, vervoersmiddelen, woonkamers, slaapkamers, keukens en zelfs het washok. Een écht persoonlijk museum met een boeiende rondleiding door enthousiaste vrijwilligers.

Vanaf half november en de maand december is er een mooie kerststallen tentoonstelling te zien.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Dagtocht

09.00 – 18.00 uur

Inbegrepen: 2 x Koffie met appelflap – excursie Hortensiakwekerij – lunch – entree en rondleiding- vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen