Dagtocht Hortensia's en Wijn - Uniek groepsarrangement
Philharmonisch Orkest

Doe Den Bosch

Geniet van een uniek groepsarrangement voor uw gezelschap. U krijgt een rondleiding in een hortensiakwekerij en een demonstratie bloemschikken. Daarna is het tijd voor een heerlijke wijnproeverij bij Wijndomein van der Herstraten. U geniet van een compleet verzorgde dagtocht waarbij u gegarandeerd onbezorgd zult genieten.

Bekijk ook onze dagtocht Asperges & Wijn.

U wordt hartelijk ontvangen bij de Snijhortensiakwekerij Inrana met een kopje koffie en een heerlijke appelflap. Vervolgens krijgt u een korte inleiding met een video van de betekenis van de bloemen, uitleg over het ontstaan van het bedrijf en hoe telen ze mooie hortensiabloemen. Hierna volgt de rond leiding door de kwekerij. Na het bezichtigen van de hortensia’s wordt er een demonstratie bloemschikken gegeven. Aan het einde van de ochtend worden de bloemstukken verloot en heeft u de gelegenheid om de winkel te bezoeken.

Na de lunch brengen wij u naar Wijndomein van der Herstraten. Hier wordt de eerste échte Zundertse wijn gemaakt wordt. Er staan bijna 6000 planten die zijn aangelegd in de Noord-Zuid richting in het Beekdal van de kleine beek zodat optimaal gebruik kan worden gemaakt van de zonnestraling. Niet alleen de teelt van de druiven gebeurt hier, maar ook het hele proces van wijn maken, wat uw bezoek erg interessant maakt. Om u van al dat lekkers te laten genieten is er een proeverij ingericht in de sfeer van een Frans dorp. U krijgt 3 wijnen te proeven met stokbrood.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Dagtocht

09.00 – 18.00 uur

Inbegrepen: 2 x Koffie met appelflap – excursie Hortensiakwekerij – lunch – rondleiding + proeverij 3 soorten wijn (2 x wit en 1 x rood) met stokbrood – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen