Klompenmakerij en Biesbosch - Groepstrip.nl
Philharmonisch Orkest

Ambachtelijke Klompenmakerij en varen in de Biesbosch

U brengt een bezoek aan de ambachtelijke klompenmakerij den Dekker. Het gebouw is voorzien van de modernste gemakken en voldoet aan de eisen van tegenwoordig: alles is gelijkvloers, rolstoeltoegankelijk en er is een invalidentoilet en toch is het er zeer sfeervol door het vele hout. Bij aankomst worden we ontvangen met koffie en een lekker gebakje. Na de koffie volgt er een humoristische demonstratie klompen maken. Aansluitend gebruiken we bij de klompenmaker een heerlijke Brabantse koffietafel met kroket.

Bekijk ook onze dagtocht naar het Philips Museum en Klok- en Peelmuseum in Asten.

Na de lunch brengen wij u naar Drimmelen, waar we aan boord gaan van een prachtige boot van Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw. Hun schepen zijn met hun geringe diepgang speciaal gebouwd om mooie tochten door Nationaal Park De Biesbosch te maken. Gedurende een twee uur durende tocht wordt het gehele gebied doorkruist. Tijdens de vaart vertelt de schipper het een en ander over hetgeen u onderweg te zien krijgt.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

klompenmakerij

09.00 – 17.00 uur

Inbegrepen: 2 x Koffie met gebak – demonstratie klompen maken – Brabantse koffietafel met kroket – 2 uur varen – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen