Asperge en wijn boerderij - een culinair en gezellig uitje!
asperge en wijn boerderij bewerkt

Asperge en wijn boederij

Een dagtrip met een uniek arrangement voor uw gezelschap. Vandaag brengt u tijdens deze dagtrip een bezoek aan de Trappistenbrouwerij De Koningshoeven, waar u een rondleiding krijgt en natuurlijk een glas trappistenbier mag proeven. Vervolgens brengen wij u naar de asperge en wijnboerderij ‘De Sanstspuy’, waar een leuke groepsexcursie voor u is samengesteld. Geniet van een lekkere dagtrip met bier, asperges en wijn!

Bekijk ook onze dagtrip Hortensia’s en Wijn.

De touringcar brengt u rechtstreeks naar Berkel en Enschot voor een bezoek aan de Koningshoeven. Kent u die TV reclame van “Proef de stilte” met daarin een prachtig klooster, dit is de Trappistenbrouwerij De Koningshoeven. Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen  voor de koffie met gebak. Na de koffie volgt er een film over het leven in het klooster. En vervolgens krijgt u een leuke rondleiding door de kloosterbrouwerij en na afloop natuurlijk een heerlijk glas trappistenbier om te proeven.

De touringcar brengt u vervolgens naar de omgeving van Breda waar u de lunch gebruikt. Na de lunch brengen wij u naar Etten-Leur. In de bosrijke omgeving bij Etten-Leur, ligt asperge- en wijnboerderij “De Santspuy”. Vanaf eind maart tot begin juli is het asperge seizoen en worden er excursies gegeven waarbij het aspergesteken en sorteren te zien is. Ook kan de wijngaard bezichtigd worden. Hier worden de druiven geteeld waarvan ieder jaar wijn geproduceerd wordt. In de serre wordt u hartelijk ontvangen met koffie/thee en cake. Na de koffie volgt de excursie, u wandelt door de wijngaard met uitleg over de teelt, vervolgens gaat u door naar de aspergevelden waar u het oosten van de asperges kunt zien. Hierna gaan we terug naar het sorteercentrum waar u de verdere verwerking van asperges kunt zien. U krijgt een  heerlijk glas witte wijn van de Santspuy te proeven met een stukje stokbrood met ham/ei-asperge salade. We sluiten het bezoek met een proeverijtje van div. likeurtjes.

Wij brengen u weer huiswaarts, onderweg maken we een dinerstop.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

klooster-brouwerij-koningshoeve-website

09:00- 21:30

Inbegrepen: 2 x Koffie met gebak – entree/rondleiding Koningshoeven – koffietafel met kroket – excursie Wijn- en Aspergekwekerij Santspuy – koffie met cake – bezoek wijngaard en aspergevelden – proeven glas wijn met stokbrood – likeurproeverijtje – diner – vervoer per luxe touringcar.

Dit arrangement is geheel aan te passen aan uw wensen. Voor uitgebreide informatie neem dan contact met ons op.

Bekijk een van onze reizen