Madurodam en Royal Tour - Een leuke dag voor jong en oud
nieuwe touringcars - internet bewerkt

Madurodam en Royal Tour

In het nieuwe Madurodam ontdek je met elkaar wat Nederland zo bijzonder maakt. In het nieuwe Madurodam vind je allemaal leuke interactieve “doe dingen”.  Als bezoeker kruip je bijvoorbeeld in de huid van een piloot en leer je vliegen op Schiphol. En door de Oosterscheldekering op tijd dicht te doen, zorg je er samen voor dat het land erachter niet onder water komt te staan. Ook kun je samen containers op een schip laden in de haven van Rotterdam.

Bekijk ook de dagtocht naar Delft.

Naast al deze doe-dingen kun je ook de verhalen achter de gebouwen beleven in Madurodam. Het bloemenvrouwtje vertelt via een interactief scherm hoeveel bloemen en bloembollen Nederland elke dag verhandelt en een surfer vertelt over de Delta werken. En zo vertellen de Madurodammertjes op een toegankelijk en grappige manier talloze boeiende verhalen over Nederlandse hoogtepunten.

Na de lunch stapt u met een gids weer in de touringcar voor een Royal Tour door het mooie Den Haag. De Royal Tour is een uitgebreide stadsrondrit onder deskundige begeleiding van een ervaren gids. Tijdens de rondrit komt u alles te weten over de geschiedenis van het Nederlandse koningshuis.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Madurodam

09.00 – 17.30 uur

Inbegrepen: 1 x Koffie met appelgebak – entree Madurodam – koffietafel met kroket – Royal Tour met gids – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen