Klanken en Gezelligheid - Groepstrip.nl
nieuwe touringcars - internet bewerkt

Een dag vol muzikale klanken en gezelligheid

Geniet van een muzikale dagtocht met een bezoek aan Museum Speelklok. U krijgt een rondleiding door dit vrolijke museum met zelf spelende muziekinstrumenten. Vervolgens geniet u in restaurant de Gouden Leeuw van een lunch en speelt u een potje muzikale bingo? Dat is pas een schot in de roos! Geniet van een dagtocht en roep uit volle borst Bingo!

Bekijk ook de muzikale dagtocht naar de woonboot van Nelis en Leentje.

U brengt een bezoek aan Museum Speelklok. In Museum Speelklok zijn vrolijke zelf spelende muziekinstrumenten te zien en te horen! Carillonklokken, speeldozen, Flötenuhren, pianola’s, de zingende nachtegaal en orkestrions zijn allemaal te vinden in het museum. Bij aankomst  wordt u één kopje koffie met een gebakje geserveerd. Aansluitend volgt een rondleiding door het museum. Een groot aantal instrumenten speelt dan live. Het repertoire varieert van Weense wals en tango tot smartlap en de allerlaatste hits. De grappige anekdotes maken van de rondleiding een levendig evenement.

Na deze vrolijke morgen brengen wij u naar Montfoort. In restaurant de Gouden Leeuw wacht u een heerlijke warme lunch met als dessert de beroemde eigen gemaakte pudding van het huis met ijstaart.  Na de lunch staat een gezellige muzikale bingo op het programma. Niet zoals u gewend bent met getallen maar deze keer met muziek. Laat u verrassen en speel mee!

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Museum-speelkolk-1-website

09.00 – 17.00

Inbegrepen: Koffie met gebak – entree + rondleiding Museum Speelklok – warme lunch met dessert – muzikale bingo – vervoer per luxe touringcar

Museum Speelklok max. 50 p. en niet geschikt voor mindervaliden. I.p.v. muzikale bingo kunt u ook kiezen voor een optreden van een Troubadours Orkest of Montfoortse IJsselzangers.

Bekijk een van onze reizen