Het Gooische dagje uit - Een leuke dagtrip om nooit te vergeten
Bus Verschoor reizen door Nederland bewerkt

Gooische beleving met BN-tour en luxe Gooische Picknick

Wij hebben een speciale en bijzondere dagtocht voor u samengesteld! Maak kennis met bekend Nederland in Het Gooi. Een BN-tour, een luxe picknick en een wandeling in het centrum van Laren zullen voor een dagvullend programma zorgen. Geniet samen van een Goois dagje uit!

Bekijk ook het de dagtocht Madurodam en Royal Tour.

Maak kennis met bekend Nederland in Het Gooi. We beginnen de dag met een heerlijke kop koffie en een lekker gebakje bij Hotel De Witte Bergen in Eemnes.

Na de koffie is het tijd voor de BN-Tour. Een gespecialiseerde gids stapt aan boord van de touringcar en laat u kennis maken met alle inns en outs van de bekende Nederlanders in Het Gooi. Tijdens deze tour gaat u langs meer dan 40 leuke locaties in ’t Gooi. Na vertrek zullen we ’t Gooi gaan bekijken zoals je het kent vanuit Gooische Vrouwen. Onderweg kom je langs de miljonairsvilla van De Gouden Kooi. In Laren mag je de huizen bewonderen van o.a. Mireille Bekooy, Willibrord Frequin, Willeke Alberti en Erik de Zwart. Daarna rij je door naar Blaricum. Hier staan onder andere de villa’s van Marco Borsato, Gordon, Paul de Leeuw, Winston Gerschtanowitz en John de Mol. We sluiten de tour af met de schitterende woningen van o.a. Rene Froger en Linda de Mol. Natuurlijk zullen we ook, na het succes van de serie en de film van “Gooische Vrouwen”, enkele locaties uit de serie/film bezoeken. Zo zullen we de villa van Martin en Cheryl Morero zien.

Wat is er nou leuker dan heerlijk na een BN-Tour in de buitenlucht genieten van een uitgebreide luxe picknick met allerlei lekkers uit een goed gevulde picknickmand? Een kleed of picknicktafel staat voor u klaar op de prachtig gelegen Tafelbergheide, het decor uit de populaire serie “Gooische Vrouwen”. Dit maakt de Gooische beleving natuurlijk nog completer. Misschien kan je de scenes nog wel herinneren van Willemijn die haar honden uitliet op deze heide. Geen gesjouw met eten en drank, alles staat keurig op tijd voor u klaar.

Na deze Gooische beleving rijden we naar het centrum van Laren waar u nog even vrijaf heeft om zelf te genieten van alle indrukken.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Het Gooische dagje uit

09.00 – 18.00

Inbegrepen: Koffie met gebak –BN-Tour met gids – luxe Gooische Picknick – vervoer per luxe touringcar

Bij slecht weer picknick tot uiterlijk 48 uur voorafgaand om te zetten naar High-Tea of lunchbuffet. Alternatief i.p.v. vrijaf in Laren is een bezoek aan het Singer museum.

Bekijk een van onze reizen