Ontdek Alblasserwaard - Een van de mooiste plekjes
nieuwe touringcars - internet bewerkt

Ontdek Alblasserwaard

Wij laten u kennismaken met de mooiste stekjes in de Alblasserwaard en de molens van Kinderdijk. U zult vele molens zien. Uiteraard komen we ook door het gedeelte van de Alblasserwaard waar de Drommedaris boerderijen staan en waar we de boerderijen vinden met de vloeddeuren, de hoogwaterkamers en de gevelstenen die ons eraan herinneren hoe hoog het water hier vroeger kon komen. Na de koffie gaat u met de touringcar en de gids een hele mooie rondrit maken door het laagland van de Alblasserwaard.

Bekijk ook onze dagtocht Grillcruise over de Linge.

Bij terugkomst staat er een heerlijke koffietafel met kroket voor u klaar. En in de middag maakt u met de paardentram een mooie rondrit langs de Giessen gelegen in de Alblasserwaard en een mooie boottocht over de Giessen. De groep wordt in tweeën gedeeld en na een uur wordt er gewisseld van boot en paardentram (inclusief een consumptie en een hapje).

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Ontdek Alblasserwaard

09.00 – 17.00 uur

Inbegrepen: 2 x Koffie met gebak – rondrit met gids – koffietafel met kroket – rit met paardentram (1 uur) – consumptie + hapje – boottocht (1 uur) – vervoer per luxe touringcar

In de maanden april/mei kunt u ook een mooie bloesemtocht maken!

Bekijk een van onze reizen