Ontdek het Westland - Een unieke dag die u niet mag missen
westlandschedruif druiven

1/50
6.3
320
90Canon EOS-1Ds Mark II
9-6-073Copyright Fotostudio GJ Vlekke/Fotovak B.V.
Tel 0174-241537westlandsche druif hein van der zande 
marjoke van der wilk
1/50
6.3
320
90Canon EOS-1Ds Mark II
9-6-073Copyright Fotostudio GJ Vlekke/Fotovak B.V.
Tel 0174-241537westlandschedruif

De Westlandse Druif en rondvaart door het Westland

Het Westland is vroeger groot geworden door de druiventeelt, deze prachtige teelt onder glas stond aan de oorsprong van de glastuinbouw in dit gebied.  Om dit verhaal levend te houden heeft het Westland nu themapark ‘De Westlandse Druif’, de grootste overdekte tafeldruiventeelt ter wereld! Een rolstoeltoegankelijke druiventuin, een prachtige film, rondvaart vanaf een eigen aanlegsteiger en een rondleiding door de kassen met ervaren gidsen.

Bekijk ook onze dagtocht een Koninklijk tintje.

’s Morgens bezoekt u de Westlandse Druif waar u wordt ontvangen met koffie en iets lekkers en vervolgens een rondleiding krijgt. Na de lunch gaan we aan boord van de Nieuwe Gantel, van rondvaartbedrijf de Gantel, voor een tocht door het Westland via vaarten en riviertjes en ziet u feitelijk de streek van de andere kant…. wél zo leuk want vroeger ging in dit gebied alle aan- en afvoer van spullen, grondstoffen en producten grotendeels over het water per platbodem. De Nieuwe Gantel is rolstoeltoegankelijk en speciaal voor dit gebied gebouwd.  Ze is geschikt voor de ondiepe vaarten, maar ook voor de laagste bruggetjes, het dak van het schip kan gewoon zakken.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Ontdek het Westland

09.00 – 17.00 uur

Inbegrepen: 2 x Koffie met gebak – entree/rondleiding Westlandse Druif – lunch – vaartocht – vervoer per luxe touringcar

Van juli t/m november is de rondleiding inclusief druivenproeverij

Bekijk een van onze reizen