Ontdek Vincent van Gogh in Nuenen - beleef zijn verhaal in het Vincentre
Van Gogh Church DUO2_Nuenen bewerkt

Ontdek Vincent van Gogh in Nuenen

In het nieuwe Vincentre beleeft u het verhaal van Vincent van Gogh en het Nuenen waarin hij leefde en werkte. Vervolg de tocht door het centrum van Nuenen en ontdek de vele plekken die er nog precies bij liggen zoals Vincent ze heeft geschilderd. U staat o.a. stil bij de Pastorie, Huis Nune Ville en het Hervormde Kerkje dat hij voor zijn moeder schilderde.

Bekijk ook de Reis; Van Gogh & heerlijke wijnen.

Bij aankomst wordt u allereerst ontvangen met een kopje koffie en gebak. Vervolgens bezoekt u het Vincentre en maakt o.l.v. een gids een rondwandeling door het  ‘Openluchtmuseum‘. Het is voor zowel jong als oud een unieke ervaring om dit mee te maken.  Je waant je in de tijd van Vincent.In het nieuwe Vincentre beleeft u het verhaal van Vincent van Gogh en het Nuenen waarin hij leefde en werkte. Vervolg de tocht door het centrum van Nuenen en ontdek de vele plekken die er nog precies bij liggen zoals Vincent ze heeft geschilderd. U staat o.a. stil bij de Pastorie, Huis Nune Ville en het Hervormde Kerkje dat hij voor zijn moeder schilderde.

In de middag gaan we, in een sfeervol restaurant, genieten van een uitgebreid High-Wine arrangement. Een gezellig arrangement bestaande uit 5 koude- en 5 warme gerechten begeleidt door 3 mooie glazen wijn (wit of rood).

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Vincentre-1-website

08.30 – 17.00 uur

Inbegrepen: Koffie met gebak – entree Vincentre – rondleiding o.l.v. een gids – High Wine arrangement – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen