Oranjemuseum en Bolletje - Met gids! Voor een onvergetelijke dag
_IZF8220 bewerkt

Oranjemuseum en Holland beschuit!

Diepenheim heeft een grote verrassing in Twente, een Oranjemuseum met de enige en grootste bordencollectie van Het Huis van Oranje in Nederland.  Ze hebben er hier ruim 1000 verzameld ! Een pronkstuk in het museum is ook de Koninklijk gedekte tafel. De rondleiding is zeer persoonlijk en enthousiast, met oog voor detail en allerlei leuke anekdotes.  Bij aankomst staat het Oranjegebak met rood wit blauwe vlaggetjes al feestelijk op de groep te wachten, geweldig !

Bekijk ook onze dagtocht Kersenmuseum en Amersfoort.

Na de lunch rijden we door naar Almelo voor een bezoek aan een authentieke koffieschenkerij uit 1867, het geboortehuis van Bolletje in het fraaie winkelhart van Almelo. De traditionele bakkerijwinkel is daar volop in bedrijf. Alles ademt naar nostalgie. En nergens anders is de beroemde Twentse gastvrijheid met zoveel gezelligheid omringd. We bezoeken hier de bakkerijwinkel en het museum.

Voordat we weer huiswaarts keren voor het diner heeft  nog even de gelegenheid om de benen te strekken in Almelo.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Oranjemuseum

08.30 – 21.30

Inbegrepen: Koffieservice – 1 x koffie met Oranjegebak – entree/rondleiding Oranjemuseum – koffietafel + kroket – entree/rondleiding koffie schenkerij – 1 x koffie met beschuitbol – diner – vervoer per luxe touringcar

Bijzonderheden: Max. 50 personen

Bekijk een van onze reizen