Geurbeleving en Noordkop - Naar het Nederlands Parfumflessenmuseum
Bus Verschoor reizen door Nederland bewerkt

Geurbeleving en varen in de Noordkop

Verschoor reizen neemt u mee naar het Nederlands Parfumflessenmuseum in Winkel. Het  Museum is gehuisvest in een historisch pand uit 1599. Voorheen heeft dit karakteristieke gebouw dienst gedaan als waag en als raadhuis. Hier is een schitterende collectie van ruim 7000 parfumflessen te bewonderen. U krijgt een leuke rondleiding en u zult verstelt staan van de cultuur en geschiedenis van parfum.

Bekijk ook onze dagtocht naar Volendam.

Na deze geurende activiteit gaan we richting Nieuwe Niedorp, hier gebruiken we de lunch en aansluitend gaan we aan boord van een mooie rondvaartboot voor een 2 uur durende vaartocht door de Noordkop. Varen is altijd feest! Het schip heeft een gezellige bar en een klein voor- en achterdek. Hier is het in het zonnetje goed toeven. Tijdens de vaartocht krijgt u 2 x koffie met gebak geserveerd terwijl de kapitein u voorziet van de nodig informatie. * Alternatief voor middagprogramma is een bezoek aan sfeerboerderij van Jan Cees Lont.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Geurbeleving en Noordkop

08.30 – 18.00

Inbegrepen: Koffieservice met gevulde koek – entree/rondleiding Parfummuseum – koffietafel – 2 uur varen – 2 x koffie met gebak – vervoer per luxe touringcar

Parfummuseum is in december/januari/februari gesloten. Max. 62 personen.

Bekijk een van onze reizen