Vandaag nemen we u mee voor een Royal Visit in Den Haag.
den haag bewerkt

Royal Visit Den Haag

Vandaag nemen we u mee voor een Royal Visit in Den Haag. In de touringcar ontvangt u een heerlijk kopje koffie/thee met een oranje petitfour.

Bekijk ook onze reis naar Space Expo Noordwijk.

U komt aan bij het Binnenhof alwaar uw gids klaarstaat om met u een wandeling te maken langs de residentie van onze oranje familie. Deze tour van residentiële ontdekkingen biedt u een openhartig kijkje in het ontstaan van de Republiek in de 17de en 18de eeuw en het Koninkrijk van de 19de eeuw tot heden.

Na de wandeling wordt u voorzien van een heerlijke zoete oranje lunch. Deze lunch staat geheel in het teken van de oranjes en belooft u echt te laten smullen!

Na de lunch heeft u vrije tijd om het centrum op eigen gelegenheid te bezoeken of we breiden het programma uit met bijvoorbeeld het vernieuwde Madurodam. U ontdekt hier de invloeden van ons Koninkrijk der Nederlanden over hele de wereld.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

exterior of the Knights' Hall at Binnenhof; The Hague, Netherlands

09.00 – 17.00 uur

Inbegrepen: Koffie/thee met oranje petitfour – Wandeling o.l.v. gids langs residenties of rondrit – Zoete lunch, incl. oranje bitter – vrij in Den Haag – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen