Skyline tour Rotterdam - Spido - SS Rotterdam - Euromast
rotterdam bewerkt

Skyline tour Rotterdam

We nemen u mee naar Rotterdam. U gaat inschepen aan boord van een rondvaartboot van de Spido. Midden in het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen beleeft u een bijzondere vaartocht door één van de grootste zeehavens ter wereld. U ziet de indrukwekkende skyline met  imposante gebouwen aan u voorbij glijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Aan boord ontvangt uw een lunchpakket in de vorm van een maritieme lunchtas, hierbij krijgt u een consumptie bon. De touringcar brengt u vervolgens naar de SS Rotterdam. U gaat hier de uitwaaien & zwaaien tour meemaken. Door middel van audiogids bezoekt u onder andere de boeg en de brug, neemt u een kijkje in het stuurhuis en alle achterliggende ruimten en komt u op de voormalige sportdekken en de achtersteven. Ook kunt u rondkijken in de kaartenkamer, de radiokamer en de kapiteinshut. Deze tour geeft u een blik achter de schermen waardoor u een beeld krijgt van hoe het leven aan boord er vroeger uitzag. Deze tour vindt grotendeels buiten plaats en duurt ongeveer 1 uur. Aansluitend kunt u een drankje gebruiken (voor eigen rekening) in het Lido restaurant.

Bekijk ook onze reis Havenstad Rotterdam.

Wij brengen u naar de Euromast. De Euromast is al 50 jaar een attractie van formaat. Eten en drinken, zaken en feesten, slapen en ontwaken, ontdekken en beleven. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat! Overzie heel Rotterdam in één oogopslag. Stijg van 0 tot 185 meter en geniet van het machtige uitzicht.Tevens kunt u de Euroscoop bezoeken, wie geen hoogtevrees heeft, mag mee: met de roterende lift naar de 185 meter hoge top van de Euromast. Daar zie je bij helder weer Madurodam en de koeltorens van Antwerpen liggen. De Euroscoop is gedurende de openingstijden van de Euromast vanaf het uitkijkplatform toegankelijk (onder voorbehoud van weers- en technische omstandigheden). Tevens kunt u hier een drankje gebruiken voor eigen rekening. Wij brengen u weer huiswaarts.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

skyline-rotterdam-website

11.30 – 18.30

Inbegrepen: Rondvaart – maritiem lunchtas incl. consumptiebon – tour uitwaaien en zwaaien SS Rotterdam – entree Euromast – vervoer per luxe touringcar

Dit arrangement is geheel aan te passen aan uw wensen. Voor uitgebreide informatie neem dan contact met ons op.

Bekijk een van onze reizen